Hos mig i Kungsbacka hittar du en rad olika behandlingar, framförallt massage. De olika behandlingarna passar för olika behov då de är bra för olika saker. Eftersom du själv vet bäst vad du och din kropp behöver bokar du själv in den typen av behandling som passar dig. Du kan bland annat välja mellan hot stone massage eller en klassisk massage. Oavsett vilken behandling det handlar om kommer jag göra mitt yttersta för att du ska få en avslappnande och härlig stund hos mig. Min salong ligger i Kungsbacka, vilket gör att jag kan välkomna er som befinner er i närheten.

Klassisk Massage

Det här är en djup massage som hjälper till att mjuka upp stela muskler. När du bokar in din massage väljer du själv om du vill ha helkropp eller halvkropp utifrån vad du är i behov av.

Ayurvediska behandlingar

Ayur-Veda betyder Livs-kunskap och är en uråldrig vetenskap från den vediska traditionen, Indien. Den bygger på de tre konstruktionerna och balansen mellan dessa tre doshorna Vata, Pitta och Khapa. Det är det mest centrala inom den ayurvediska läran, det är ett sätt att dela upp allt i universum i tre grundprinciper: rörelse, förändring och stabilitet. För att kunna fungera som människor, enligt Ayurvedan behöver vi vara närvarande i alla fem element, jord, vatten, eld, luft och rymd. Dessa fem element har vi alla i oss olika mycket. Exempel på ayurvediska behandlingar är hot stone massage och Abhyanga Ayurvedisk oljemassage.
Ayurvediska behandlingar har man använt sig av i Indien i över 5000 år, massagen ger avslappning i kroppen och stillar sinnet och du kan få möjlighet att landa i ditt hjärta.

* Hot stone massage / Stone Swedana
* Ayurvedisk aroma
* Abhyanga Ayurvedisk oljemassage
* Shiroabhyanga Ayurvedisk oljemassage, huvud, nacke, rygg…

Hot stone massage & klassisk massage i Kungsbacka